Veelgestelde Vragen

Algemeen

Ja, lees hier de gedragscode voor leden van de NRTO.

SOMT is gevestigd aan Softwareweg 8 in Amersfoort. Op de contactpagina staat alle relevante informatie (inclusief een routebeschrijving). 

De Algemene Voorwaarden heten bij SOMT 'Voorwaarden studieovereenkomst'. Hierin staan alle afspraken beschreven tussen de student en SOMT. Je kunt deze hier bekijken. 

Masteropleidingen

Per 1 juli 2014 krijg je, na het volgen van een HBO-master aan SOMT, op je diploma de titel MSc. De titel wordt verworven door het afronden van de Masteropleiding. Voor studenten die eerder afstuderen geldt geen overgangsrecht; de nieuwe titels worden niet met terugwerkende kracht ingevoerd. Meer informatie lees je hier of in de Staatscourant publicatie

Uiteraard staat het u vrij, een deel van de kosten (of de totaalsom) van een opleiding of Lifelong learning event, te betalen voor uw medewerker. Uw medewerker kan tijdens de inschrijving op de website aangeven of hij/zij zelf de factuur wil ontvangen of dat wij de factuur naar u mogen sturen (afwijkend factuuradres). Op de factuur staat een factuurnummer vemeld. U kunt de rekening onderling splitsen en seperaat betalen, maar let wel op dat u beide bij betaling het correcte factuurnummer opgeeft. 

De masteropleidingen Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie & Sportfysiotherapie zijn geldig voor registratie in de CKR deelregisters en aantekeningenregisters. 
De masteropleiding Fysiotherapie in de Geriatrie is begin 2014 voorgelegd aan het CKR ter goedkeuring.

Als uw werknemer bij SOMT een masteropleiding gaat volgen, komt u als werkgever helaas niet in aanmerking voor de WVA-regeling.

Als je je inschrijft voor een studie betaal je jaarlijks inschrijfgeld. Dit inschrijfgeld maakt deel uit van het studiegeld: het bedrag wordt op de factuur van het studiegeld verrekend.

Inschrijven kan tot de start van de studie (ieder jaar in september). 

Tijdig inschrijven is echter aan te raden, in verband met groepsindelingen (dit gebeurt op postcode), toewijzing van inlogcodes et cetera.

De masteropleidingen starten ieder jaar in september. We stellen geen maximum aan het aantal studenten. Wel is het in verband met het samenstellen van de groepen raadzaam niet te lang te wachten met inschrijven. 

Pagina's